Talare & Utbildare

Inspiration och nya förmågor

Att utbilda, föreläsa och inspirera till utveckling är en betydande del av min verksamhet. Kärnan i budskap är hantverket bakom digital innovation, kommunikation och ledarskap. Du möter mig på branschevents, företagsutbildningar och designskolor.

Möt mig på scen!

Analyticsdagarna, UX Open, World Usability Day och Nordic E-commerse Summit oh för IKEA i Älmhult  är några ställen där jag har föreläst. I flera år har också elever vid designskolor som Hyper Island och Berghs School of Communication fått utbildning om den senaste tekniken. Många känner mig bäst som “skissmannen” efter att jag utbildat över två tusen personer i interaktiv skissteknik.

Följ min YouTubekanal

Anlita mig som talare

 • Marten-6243
  Föreläsningar

  Alla organisationer behöver en inspirationsinjektion då och då. I föreläsningarna delar jag med mig av de senaste trenderna, personliga insikter.

 • IMG_6342
  interactiv skissteknik

  Att blixtsnabbt kunna uttrycka idéer på en whiteboard eller på papper är ett effektivt och självklart verktyg i varje innovatörs verktygslåda.

 • Marten-5247_mini
  Triggermapping

  Lär dig skapa en komplett digital strategi på ett A4-blad. En triggerkarta visualiserar enkelt hur värde kan strömma i din digitala affär.

 • Marten-6180 copy
  FÖRETAGSUTBILDNINGAR

  I de skräddarsydda utbildningar får du del av specifika metoder och strategier som jag har utvecklat under åren som designer och användbarhetsexpert.

 • namnlost-6469
  Coachning

  Jag erbjuder koncentrerad, skräddarsydd tid för just din kompetensutveckling inom digital invation och ledarskap. och även coaching av hela projektteam.

 • namnlost-6468
  E-kurs

  För att utbilda en större mängd personer kan det vara vettigt att ta fram en skräddarsydd E-utblidning. Deltagarna går kursen online i sin egen takt.

Ansök nu

Få en fri expertanalys av din sajt!

Du vill kanske prova på innan startar ett projekt tillsammans med en deisgner. Då har du kommit rätt. Nu kan du få fri en genomgång och analys av din sajt, app eller e-handel. Det enda du behöver göra är att berätta om din tjänst och dina utmaningar! Men, skynda dig, antalet fria analyser är begränsat!

Ansök om att få en fri analys av din tjänst