Användbarhetsexpert

Upptäck vad dina kunder tänker!

Ett evidensbaserat arbetssätt gör oss rika på nätet. Med insikter om användarna kan vi stärka ditt varumärke och öka omsättningen. Jag erbjuder alla former av användbarhetsstudier så som expertgranskning, analys av webbstatistik, eye-tracking och A/B-tester.

Jag har mött över 1000 testpersoner

Efter nära hundra studier har jag mött över tusen användare och studerat sekund för sekund hur de agerar i de mest kritiska konverteringsögonblicken. Det har gett djup insikt i hur användare fungerar i de situationer som betyder vinna eller försvinna för din tjänst. Kunskapen om användarbeteende gör mig effektiv i arbetet som designer och analyser är en naturlig del av designprocessen.

Varje framgångsrik digital tjänst är utformad för att passa användarnas drivkrafter och behov men eftersom internet gör flertalet användare anonyma behöver vi aktivt bjuda in våra kunder för att kartlägga deras åsikter, känslor och attityder. Då hittar vi riktningen framåt och kan stämma av att vi lyckats med designen av en tjänst.

Beställ ditt eget användningstest nu!Beställ ditt eget användningstest nu!

Eye-tracking

Sedan 2009 har jag specialiserat mig på användingstester med ögonrörelsekamera. Med unik svensk teknik fångar kameran exakt var en användare fäster blicken. Ögats rörelser hjälper oss att förstå varför användare agerar som de gör på nätet och vi får en tydlig karta över hur vi kan lösa användbarhetsproblemen. Eye-trackern gör det möjligt att se vad dina kunder tänker!

Eye-trackingbilder IKEA

Analysmetoder i designprocessen

För mig är studier ett designverktyg och att väva in resultaten i designprocessen gör att vi inte behöver gissa. Analys av webbstatistik, användningstester och AB tester samverkar med konceptutveckling och design på ett naturligt sätt. Här är de viktiga analysstegen som bidrar till en framgångsrik designprocess:

Ansök nu

Få en fri expertanalys av din sajt!

Du vill kanske prova på innan startar ett projekt tillsammans med en deisgner. Då har du kommit rätt. Nu kan du få fri en genomgång och analys av din sajt, app eller e-handel. Det enda du behöver göra är att berätta om din tjänst och dina utmaningar! Men, skynda dig, antalet fria analyser är begränsat!

Ansök om att få en fri analys av din tjänst